
ROZVOZ JÍDLA:
“RE-KRABIČCE” za zálohu 80,-

k menu nabízíme malou polévku za 29,-
PONDĚLÍ 22. 2. 2021
boršč se zakysanou smetanou (veg.) 58,-
koprovka s vejci a vařeným bramborem (veg.) 145,-
hovězí roštěná na houbách s rýží 145,-
čokoládové brownie 49,-
domácí jablečný štrůdl 59,-
ÚTERÝ 23. 2. 2021
bramborový krém s kachním masem a kapustou 58,-
ragú ze zimní zeleniny a fazolí s parmezánem, ciabatta (veg.) 145,-
lasagne bolognese s rajčatovou omáčkou 145,-
STŘEDA 24. 2. 2021
polévka miso s tofu, houbami a zeleninou (veg.) 58,-
teplý nudlový salát se sojovým tempehem a teriaki omáčkou (veg.) 145,-
pečený bůček pěti vůní s rýží Basmati 145,-
čokoládové brownie 49,-
heřmánková panna cotta s citrónovým karamelem 59,-
ČTVRTEK 25. 2. 2021
krémová hrachová polévka s pečenou slaninou 58,-
raclettem zapečené brambory plněné hlívou a zeleninou s hořčično-cibulovou omáčkou (veg.) 145,-
kapustový závitek plněný krůtím masem a rýží s omáčkou z pečených paprik 145,-
pečený bůček pěti vůní s rýží Basmati 145,-
čokoládové brownie 49,-
heřmánková panna cotta s citrónovým karamelem 59,-
PÁTEK 26. 2. 2021
dýňový krém s ořechovým pestem (veg.) 58,-
houbový kuba s parmezánem (veg.) 145,-
guláš z vepřových jater se špekovým knedlíkem 145,-
čokoládové brownie 49,-
heřmánková panna cotta s citrónovým karamelem 59,-